Nieuws

May 31, 2024

Exalon verwelkomt nieuwe Partner in India

Met trots verwelkomen wij MEGI Control Systems Pvt. Ltd. (MEGI) als onze nieuwe partner voor India. MEGI is de afgelopen 25 jaar een van de toonaangevende turnkey-engineeringorganisaties voor tankfarmbeheersystemen in India en heeft vele projecten uitgevoerd voor vooraanstaande petrochemische organisaties en EPC-aannemers van tanks/schepen.

Onze nieuwe partner brengt een schat aan kennis en expertise mee naar ons team. Hun toewijding aan het bieden van uitzonderlijke klantenoplossingen en service sluit perfect aan bij onze eigen waarden.

We zijn verheugd om samen te werken met onze nieuwe Indiase partner om onze veelzijdige oplossingen aan klanten in de hele regio te bieden. Wij hebben er vertrouwen in dat deze samenwerking een groot succes zal worden en kijken samen uit naar een mooie toekomst.

May 24, 2024

X62T en X59T Certificering

Het ATEX certificaat van onze X62T Universal Tank Thermometer Interface is ge-update tegen de huidige standaard. Het certificaat is ook uitgebreid met de X59T.

Zowel de X62T als de X59T zijn nu IECEx gecertificeerd.

Zie onze product paginas X62T en X59T.

April 22, 2024

Exalon Partner Event 2024, 20 jaar innovatie

In maart hadden we het genoegen om opnieuw ons jaarlijkse Exalon Partner Event te organiseren. Partners die actief zijn in de wereldwijde olie- en gastankmeetindustrie waren aanwezig bij deze speciale gelegenheid. Ons Partner Event fungeert als een uniek platform waar we onze nieuwste ontwikkelingen onthullen, ideeën uitwisselen voor nieuwe producten en onze Global Partners de kans geven om hun ervaringen met Exalon-producten te delen.

Bovendien was het een vreugdevol moment toen we samen ons 20-jarig jubileum vierden.

Terugkijkend op deze gebeurtenis vervult ons met vreugde, en wij danken onze partners hartelijk voor hun deelname. Wij kijken er naar uit om hen volgend jaar weer te mogen verwelkomen voor de volgende editie.

January 29, 2024

UCI-108 2.1.1 beschikbaar

Met trots kondigen we de beschikbaarheid aan van de UCI-108 firmware release 2.1.1.

Deze versie bevat veel nieuwe features die de UCI-108 nog breder en makkelijker toepasbaar maakt. De belangrijkste features zijn:

  • De ingebruikname is sterk vereenvoudigd door gebruik van keuze menu's. Het menu toont uitsluitend de relevante settings voor de geselecteerde mode. Dit maakt het instellen laagdrempelig en worden fouten voorkomen.
  • De Modbus tunnel feature is uitgebreid o.a. met filter functies em vergroting van de maximale Modbus bericht lengte wat de UCI-108 Modbus tunnel applicatie nog breder toepasbaar maakt.
  • De berichten monitoring functie is sterk uitgebreid waarmee de berichtenstroom op de verschillende host en field poorten nog inzichtelijker wordt. Zo wordt het bericht type (GPU, Flexconn of Modbus), poortnummer getoond als ook of het een vraag of antwoord bericht betreft. Ideaal voor diagnose doeleinden..

De UCI-108 is een multifunctionele Bi-Phase Mark (BPM) communicatie interface die het Enraf ​​GPU/Flexconn-protocol ondersteunt.

De UCI-108 is de meest flexibele oplossing in de tankmeetindustrie om de kwaliteit van de BPM-veldbussen te creëren, uit te breiden en te verbeteren.

Meer informatie is te vinden op de speciale UCI-108 pagina.

September 12, 2023

ISO 9001:2015

De verlengingsaudit door de de DEKRA Certification keuringsinstantie heeft het kwaliteitssysteem van Exalon Delft voldaan bevonden aan ISO 9001:2015. Zie onze ISO 9001 pagina.

April 19, 2023

Exalon Partner Event 2023

Onlangs organiseerde Exalon Delft met succes hun laatste editie van het Exalon Partner Event, waarbij partners van over de hele wereld die actief zijn in de olie- en gastankmeetindustrie samenkwamen. Partners uit Zuid-Amerika, Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië waren aanwezig. Het evenement bood een platform om ons productportfolio, onze laatste ontwikkelingen, onze roadmap, gebruiksvoorbeelden en demo's van de producten te demonstreren.

Het interactieve en zeer informatieve evenement faciliteerde het delen van kennis, het uitwisselen van ideeën en het versterken van relaties tussen Exalon en haar partners, maar ook tussen de partners onderling. We zijn er trots op nauw met hen samen te werken door slimme en innovatieve producten en de knowhow te leveren waarmee ze oplossingen met toegevoegde waarde voor hun klanten kunnen creëren.

Exalon Delft wil alle deelnemers bedanken voor hun bijdragen aan het evenement en voor hun voortdurende samenwerking en steun. We kijken ernaar uit om onze partners te verwelkomen op de Exalon Delft Partner editie van volgend jaar!

November 23, 2022

Exalon verwelkomt nieuwe Partner

Met trots verwelkomen we Kejuruteraan Sejaya Sdn Bhd (KSJ) als onze nieuwe partner voor Maleisië. Onze nieuwe partner heeft jarenlange ervaring in de tankmeetindustrie en brengt een schat aan kennis en expertise mee naar ons team. Hun toewijding om uitzonderlijke klantenservice te bieden sluit perfect aan bij onze eigen waarden.

We zijn verheugd om samen te werken met onze nieuwe Maleisische partner om onze veelzijdige oplossingen naar klanten in de hele regio te brengen. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking een groot succes zal worden en kijken uit naar een mooie toekomst samen.

September 5, 2022

UCI-108 2.0.0 beschikbaar

Met trots kondigen we de beschikbaarheid aan van UCI-108 firmware release 2.0.0.

Deze release ondersteunt een nieuwe modus om transparante communicatie mogelijk te maken tussen een Modbus RTU-master en zijn externe Modbus RTU-slaves via dezelfde BPM-veldbus die wordt gebruikt door de Tank Management-toepassing.

De UCI-108 is een multifunctionele Bi-Phase Mark (BPM) communicatie interface die het Enraf ​​GPU/Flexconn-protocol ondersteunt.

De UCI-108 is de meest flexibele oplossing in de tankmeetindustrie om de kwaliteit van de BPM-veldbussen te creëren, uit te breiden en te verbeteren.

Meer informatie is te vinden op de speciale UCI-108 pagina.

April 29, 2022

UCI-108 beschikbaar

Met trots kondigen we de beschikbaarheid aan van ons nieuwe product de UCI-108.

De UCI-108 is een multifunctionele Bi-Phase Mark (BPM) communicatie interface die het Enraf ​​GPU/Flexconn-protocol ondersteunt.

De UCI-108 is de meest flexibele oplossing in de tankmeetindustrie om BPM-veldbussen te creëren, uit te breiden en de kwaliteit te verbeteren.

Meer informatie is te vinden op de speciale UCI-108 pagina.

November 29, 2021

X59T verkrijgbaar

Met trots kondigen we ons nieuwe product de X59T-LT aan.

De X59T-LT Tank Thermometer Interface is een speciale versie van de X62T-VT. De interface is geschikt voor aansluiting van de Honeywell-Enraf ​​VITO LT MTT thermokoppel temperatuursonde. Het belangrijkste verschil is dat de X62T-VT zowel de 9- als de 16-spots MTT-sondes ondersteunt en dat de X59T-LT beperkt is tot alleen de 9-spotversies en tegen een aantrekkelijke prijs.

Meer informatie is te vinden op de speciale X59T pagina.